یک مسئول سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از آردهای بدون درج تاریخ تولید و انقضا بر روی گونیهای این فرآورده به هیچ وجه مورد تائید نیست.
صباح افزود: به دلیل چربی موجود در آرد این ماده غذایی در دمای معمولی بیش از یک الی 3 ماه قابلیت مصرف ندارد، لذا برای افزایش زمان نگهداری باید آنرا در محل خشک و در ظرف در بسته و البته دمای خنک نگاه داشت و با فراهم ساختن شرایط مذکور آرد را می توان تا 6 ماه نیز قابل مصرف کرد.
وی تصریح کرد: ایجاد شرایط نگهداری این ماده غذایی استراتژیک کاری دشوار است و طبیعتاً به تنهایی از عهده صنف بر نمیآید به همین دلیل و در حال حاضر راه صحیح آن است که برای پیشگیری از مشکلات بعدی ضوابط جاری به نحو شایسته صورت پذیرد.
منبع:تسنیم
ی/600